cospaces

cospaces

Mogelijkheden Moeilijkheid
2D3D Under construction

Maakiets media in de steigers…

April 2021 is de nieuwe Maakiets media site online gegaan. De oude was technisch aan het afbrokkelen en bezoekers verdwaalden in alle content. De nieuwe is moderner, beter ingedeeld en technisch veel stabieler. Maar ik moet wel alle pagina’s opnieuw indelen, herschrijven en vullen. Heb nog ff geduld en dan vind je hier alles over CoSpaces.

Cospaces in 1,5 min

Bouw je eigen wereld in 3D en vertel je verhaal. Nodig anderen uit in jouw wereld. Ik laat het je zien in 1,5 min. Wil je meer weten check dan de video hieronder voor een uitgebreidere introductie.

Bouw je eigen wereld

CoSpaces is super makkelijk en brengt 3D niet alleen op je beeldscherm tot leven maar zelfs met VR in 360 graden om je heen en met AR op je tafel. En dat met je eigen telefoon of tablet. Je kan werelden maken en delen met iedereen. Vul de werelden met objecten (dieren, mensen, huizen, noem het maar op) maar ook je eigen afbeelden, plaatjes en zelf je eigen 3D objecten. Maar dat niet alleen, jij bent de baas over je wereld en met heel eenvoudige blokken programmeer jij wat er gebeurd als je op Play of een object klikt. Zo maak je jouw wereld interactief. Vertel je verhaal! Of maak er een game van. Bedenk het maar!

Zelf ontdekken?

Klik op de knop en wandel direct door een aantal toffe 3D werelden heen.

Toffe voorbeelden