Fotobewerking

Schrijven met licht

Under Construction Logo

Maakiets media in de steigers…

Ooit begon deze site onder de naam 2d3d.gratis. Nu is het maakietsmedia.nl geworden. De site is nog volop in ontwikkeling en niet elke pagina is even gevuld. Heb je een suggestie, vraag of tip? Met welke pagina’s of tool moet ik als eerste aan de slag? Laat het me weten!

Nog fijner, laat een een tientje achter en steun mijn missie: iedereen digitaal creatief aan de slag zonder de belemmering van taal of geld!

contact steunmijnmissie

Fotobewerking

Licht gaat door de lens en valt op een chip. Deze zet het licht om in enen en nullen en laat jou deze zien als een verzameling pixels. Maar die pixels zijn meer dan kleine gekleurde vakjes. Het is die ene perfecte foto van net dát speciale moment. Laat die foto nog meer schitteren door er met moderne digitale middelen mee aan de slag te gaan. Dat hoeft geen geld te kosten of zelfs niet vreselijk ingewikkeld te zijn. Hieronder een aantal suggesties waar jij direct mee aan de slag kan.

Door naar Illustratie Door naar Film

Ontdek Gimp

Gratis en volgepakt met heel veel tools. Gimp is fantastisch voor fotobewerken en illustratie. Helemaal gratis! Til je foto’s van goed naar fantastisch. Doe te gekke dingen met afbeeldingen, of combineer van alles met elkaar. Eigenlijk is alleen jouw creativiteit de grens. Met GIMP zit je goed! in 1,5 minuut laat ik het je zien.

Gimp training

Ga aan de slag met de 6-delige 2D3D Gimp training met 60+ speciale mini filmpjes. Ik laat je de belangrijkste tools en technieken zien. Download het Gimp project en maar een onderwater scene. Gebruik vooral je eigen logo (of iets anders) want dit project is nog van de tijd dat mijn site 2D3D heette.

Gimp Gimp training promo

Bekijk deze fotobewerking tools

De ene is kan meer dan de andere maar die is dan ook ingewikkelder om te leren. Heb je er een gevonden, klik dan snel door voor meer info, training en inspiratie.