Illustratie

 

2D3D Under construction

2D3D in de steigers…

April 2021 is de nieuwe 2d3d site online gegaan. De oude was technisch aan het afbrokkelen en bezoekers verdwaalden in alle content. De nieuwe is moderner, beter ingedeeld en technisch veel stabieler. Maar ik moet wel alle pagina’s opnieuw indelen, herschrijven en vullen. Heb nog ff geduld en dan vind je hier alles over illustratie

Lucky Luke in Krita

Illustratie

Tekenen en schilderen, wie is er niet groot mee geworden? Iedereen is ermee begonnen in de kleuterschool. Op de computer kan je ook zonder tekentalent jouw creatieve inspiraties de ruimte geven. Zonder vieze handen en bende op de tafel. Penselen, kwasten, spuitbussen. Starten met een bestaande afbeelding of lekker met een wit vel beginnen. Alles is mogelijk. Dat hoeft geen geld te kosten of zelfs niet vreselijk ingewikkeld te zijn. Hieronder een aantal suggesties waar jij direct mee aan de slag kan.

Lucky Luke speed paint

Vroeger tekende ik heel vaak Lucky Luke. Waarom niet nog een keer maar dan digitaal met Krita! Super tof om te doen helemaal met een zo’n teken tablet die de druk registreert en omzet naar brush grootte en/of doorzichtigheid. En je kan werken met lagen waardoor je delen apart van elkaar kan bewerken. Klinkt technisch allemaal? Valt mee hoor! Check de Krita training serie.