Illustratie

 

Under Construction Logo

Maakiets media in de steigers…

Ooit begon deze site onder de naam 2d3d.gratis. Nu is het maakietsmedia.nl geworden. De site is nog volop in ontwikkeling en niet elke pagina is even gevuld. Heb je een suggestie, vraag of tip? Met welke pagina’s of tool moet ik als eerste aan de slag? Laat het me weten!

Nog fijner, laat een een tientje achter en steun mijn missie: iedereen digitaal creatief aan de slag zonder de belemmering van taal of geld!

contact steunmijnmissie
Lucky Luke in Krita

Illustratie

Tekenen en schilderen, wie is er niet groot mee geworden? Iedereen is ermee begonnen in de kleuterschool. Op de computer kan je ook zonder tekentalent jouw creatieve inspiraties de ruimte geven. Zonder vieze handen en bende op de tafel. Penselen, kwasten, spuitbussen. Starten met een bestaande afbeelding of lekker met een wit vel beginnen. Alles is mogelijk. Dat hoeft geen geld te kosten of zelfs niet vreselijk ingewikkeld te zijn. Hieronder een aantal suggesties waar jij direct mee aan de slag kan.

Lucky Luke speed paint

Vroeger tekende ik heel vaak Lucky Luke. Waarom niet nog een keer maar dan digitaal met Krita! Super tof om te doen helemaal met een zo’n teken tablet die de druk registreert en omzet naar brush grootte en/of doorzichtigheid. En je kan werken met lagen waardoor je delen apart van elkaar kan bewerken. Klinkt technisch allemaal? Valt mee hoor! Check de Krita training serie.