Procreate

Procreate

Mogelijkheden Moeilijkheid
Gratis programma
Foto & Illustratie Film & Animatie 3D Lab

Teken op je ipad!

Procreate is een super moderne teken- en schilder app die speciaal voor apple is gemaakt. Met deze app kunnen gebruikers digitale kunstwerken maken met veel verschillende tools en functies. Denk aan brushes, gummen, lagen.

 

Procreate geeft een simpele mogelijkheid om snel en gemakkelijk te schakelen tussen kunstwerken en tools. Hierdoor is het creatief zijn veel gemakkelijker.

 

  • Uitgebreide tekentools
  • Hoge resolutie canvassen
  • Laagbeheer
  • Animatiefucties
  • Time-laps opname
  • Gebruiksvriendelijke interface
  • Exportmogelijkheden
Duim omlaag
  • Exclusief voor Apple
  • Prijs
  • Minder eavanceerde 3D functies

Wat kan je ermee?

Hand 60px

Procreate is de beste teken- en schilderapp die speciaal is ontworpen voor iPad-gebruikers. Procreate biedt een uitgebreide set geavanceerde tools en een intuïtieve interface waarmee kunstenaars verbluffende digitale kunstwerken kunnen maken met ongekende precisie en details. Met functies zoals aanpasbare penselen, ondersteuning voor hoge resolutie en uitgebreid laagbeheer is Procreate de perfecte keuze voor zowel beginners als ervaren artiesten. Daarnaast biedt het animatiefuncties en de mogelijkheid om het creatieve proces vast te leggen, waardoor het een veelzijdig hulpmiddel is voor veel creatieve projecten. Met Procreate kunnen kunstenaars hun visies tot leven brengen en prachtige kunstwerken maken op één handig platform.

Procreate biedt een uitgebreide set aan teken- en schildertools, waaronder penselen, potloden, stiften en meer. Gebruikers kunnen de eigenschappen van deze tools aanpassen om hun unieke stijl te realiseren.

De app ondersteunt canvassen met een zeer hoge resolutie, wat betekent dat kunstenaars gedetailleerde en professionele kunstwerken kunnen creëren.

digitaal tekebe

Procreate maakt het mogelijk om met verschillende lagen te werken, zodat gebruikers afzonderlijke elementen kunnen toevoegen, bewerken en manipuleren zonder de rest van het kunstwerk te beïnvloeden.

Naast statische kunstwerken biedt Procreate ook de mogelijkheid om eenvoudige animaties te maken, wat de app aantrekkelijk maakt voor animators.

De interface van Procreate is ontworpen met het oog op gebruiksgemak, waardoor zowel beginners als ervaren kunstenaars er gemakkelijk mee kunnen werken.

De app heeft een ingebouwde functie om het creatieproces op te nemen, wat handig is voor het delen van timelapse-video’s van het maakproces.

Logo procreate

Gebruikers kunnen hun voltooide kunstwerken exporteren in verschillende bestandsindelingen, waaronder PNG, JPEG, PSD en meer.

ilovepfd

  Voordelen

Door de uitgebreide tekentools kan je veel Hoge Resolutie Canvassen maken. Dankzij laagbeheer kan je met vele lagen maken.

Dankzij de animatiefunctionaliteit is het steeds makkelijker om animaties te maken. De Time-lapse Opname zorgt ervoor dat je precies kan zien welke stappen je hebt gemaakt.

Duim omlaag  Nadelen

Helaas is het Exclusief voor iPad, maar er zijn niet hele dure kosten. Ook zijn er Minder geavanceerde 3D-functies, dus 3d tekenen lukt vaak niet in procreate.

Laptop vuur icon Pocreate & je iPad

Procreate is een geavanceerde teken- en schilderapp voor iPad. Met een breed scala aan aanpasbare tekenhulpmiddelen en -functies kunnen gebruikers gedetailleerde digitale illustraties maken. Het is speciaal ontworpen om optimaal op het iPad-platform te werken en ondersteunt een canvas met hoge resolutie en intuïtieve bediening. Met Procreate en je iPad krijg je een krachtige creatieve studio om je artistieke visie tot leven te brengen.

Betaalt– Open Source

Procreate is beschikbaar in de App Store voor een eenmalige aankoop van ongeveer $10. Er zijn geen extra abonnementskosten of verborgen kosten. Na aankoop krijg je volledige toegang tot alle functies en updates van de app zonder extra kosten. Dit maakt Procreate een kostenefficiënte keuze voor digitale kunstenaars.

 Wie zijn de makers?

Procreate is ontwikkeld door Savage Interactive, een Australisch softwarebedrijf gevestigd in Tasmanië. Savage Interactive is opgericht door James Cuda en Alanna Cuda en staat bekend om zijn focus op het creëren van innovatieve en gebruiksvriendelijke software voor digitale artiesten. Procreate is een van hun meest succesvolle creaties en krijgt wereldwijde erkenning vanwege de krachtige tools en intuïtieve gebruikersinterface. Met Procreate heeft het team van Savage Interactive een platform gecreëerd waarmee kunstenaars van alle niveaus prachtige digitale kunst kunnen maken met hun iPad.

Procreate leren?

Heb jij even geluk! op YouTube heeft een groot aanbod aan uitleg video’s. de kanalen, Creachick, art with flo en Rach Brondson hebben vele tips en tricks voor procreate.