Animatie

Under Construction Logo

Maakiets Media in de steigers…

2D3D.gratis is Maakiets Media geworden! Klik op de knop en ontdek waarom! Dat kost allemaal tijd en ook deze pagina is nog niet af. Wil je al wel aan de slag met animatie? Neem dan eens een kijkje op mijn Blender training pagina. Die is al wel een heel eind af sterker nog, deel #1 van mijn Blender training staat al online!

2D3D = Maakiets Media

Laat het bewegen!

Bewegend beeld. We zijn er dol op. Zodra er iets beweegt op onze schermpjes willen we er naar kijken. Naast werken en slapen doen we TV kijken het meest. Of kunnen we het niet laten toch óók die ene vlogger waar iedereen het over heeft te checken op YouTube. Wordt NU een maker i.p.v. alleen een kijker. Nu kan jij aan de slag met het maken van te gekke films. De camera is niet gratis, de software wel.

Leer Blender!

Het is niet een makkelijke animatie tool maar wel de aller tofste: Blender! Wat je daar mee kan is ongelofelijk! Maar laat je niet tegenhouden door die ingewikkeldheid, ik neem je me vanaf et begin in mijn mega uitgebreide Blender training.

Dus klik op die knop hieronder en check de Blender training pagina!

Blender training

Aan de slag:

Hieronder andere animatie tools, van ingewikkeld tot heel simpel. Binnenkort op deze pagina meer toffe animatie tips en tools: