GRATIS. NEDERLANDS. CREATIEF.

www.maakietsmedia.nl

Nederlandstalige training en inspiratie in goede gratis* software.

Weg met de belemmering van taal of geld om jezelf digitaal creatief uit te leven. Laat je inspireren en ontdek wat jij kan maken!

Keuze uit zo’n 40 programma’s met tutorials

Meer dan 100 video’s

Ontdek goede gratis software

Of je nu een film wilt maken, een animatie, een vette beat, foto, illustratie of zelf dingen in 3D – ik heb allemaal goede gratis tools voor jou gevonden. Klik verder en ontdek ze allemaal. Kies er één of twee en leer de tool en #maakiets

Doe mee!

Mijn naam is Bart Valkenier en welkom op Maakiets Media. Nederlandstalige training en inspiratie in creatieve software, helemaal gratis! De site is nog volop in ontwikkeling. Elke maand stuur ik een nieuwsbrief met tips, toffe linkjes en updates. Laat je mail achter en ik hou je op de hoogte.

Nieuwsbrief Contact
Bart Valkenier
TMI Academy 400 px

TMI Academy sponsor van Maakiets

Alles op Maakiets media is ook echt 100% gratis. Maar een site online houden is dat niet. TMI Academy gelooft in mijn misse en sponsort de kosten voor het domein en de hosting. En ze zijn gewoon een toffe partner omdat zij alles weten over mediawijsheid. Ze hebben steengoede online lessen en geven overal in Nederland inspirerende workshops. Dus met 2D3D maak je media, met TMI wordt je mediawijs! Meer info? Check hun site:

TMI Academy

Maakiets media sponsoren

Maakiets Media privacy voorwaarden

Voordat iemand de AVG of een advocaat op me afstuurt, hier kan je de privacy voorwaarden lezen. Het komt erop neer dat ik jouw naam, e-mail en alles wat je in een formulier achterlaat NOOIT zal verkopen, delen of andere nare dingen mee doen. Echt niet 😉

Download privacy verklaring